Početna

Sastojci

Sastojci: 5-15%: sredstvo za izbjeljivanje bazirano na kisiku; <5% neionski surfaktanti, miris (zeleni limun), enzimi. Drugo: natrijev citrat, natrijev karbonat, dinatrijev disulfat, natrijev bikarbonat, izbjeljivač, polipeptid sorbitol, natrijev glikonat, glicerin.

Početna Proizvodi Prirodna higijena Higijena doma Tablete za perilicu posuđa 500g Ecover

Tablete za perilicu posuđa 500g Ecover

Šifra: M910020

Brand: Ecover

Kategorija: Higijena doma

58,00 kn | 7,70 €

Besplatna dostava iznad 299 kn | 39,68 €.
Rok isporuke 1-3 radna dana.

Uporaba: ukloniti velike ostatke hrane sa suđa. Koristiti samo 1 tabletu za strojno pranje. Ukloniti omot sa tablete i staviti na predviđeno mjesto. Ako tableta ne može stati na za nju predviđeno mjesto, staviti ju u košaricu u pribor za jelo. Uobičajeno provjeriti sol u perilici. Pokrenuti perilicu prema uputama proizvođača. Posuđe načinjeno od sljedećih materijala nije pogodno za pranje u perilici: srebro, aluminij, lim, bakar, kristal, antikni ili obojeni porculan, plastika, drvo, slonovače. Oni se mogu ručno oprati tekućim deterdžentom Ecover. Omot tablete štiti tabletu od vlage i može se u potpunosti reciklirati.

Upozorenje: Uzrokuje ozbiljnu iritaciju očiju. Držati izvan dohvata djece. Ukoliko dođe do kontakta s očima, isprati pažljivo s vodom nekoliko minuta. U slučaju nošenja kontaktnih leća ukloniti ih i oči ispirati vodom. Ako se iritacija i dalje nastavlja, potražiti liječničku pomoć. Ukoliko se potraži liječnička pomoć, dobro je imati proizvod sa sobom.
Zemlja porijekla: Belgija 

* obvezno polje

Trenutno nema komentara

Komentari