Sigurna kupovina

Kupnja na webshopu www.advent.hr je 100% sigurna. Evo zašto:

SIGURNOST PLAĆANJA
Naplata kreditnih kartica se vrši putem E-commerce usluge Zagrebačke banke omogućava trgovcima koji posjeduju Internet prodajno mjesto („web trgovinu“) prodaju proizvoda i usluga u zaštićenom Internet okruženju, a kupcima sigurno korištenje platnih kartica u stvarnom vremenu. 
E-commerce usluga Banke razvijena je prema smjernicama i zahtjevima dviju najvećih kartičnih kuća - MasterCard Worldwide i Visa International. Sustav je temeljen na 3-D Secure standardu koji trenutno nudi najsigurnije rješenje plaćanja kreditnim i debitnim karticama u Internet okruženju. Ukoliko kartica korisnika sudjeluje u 3-D Secure programu od kupca će se tražiti dodatna provjera identiteta kao potvrda da upravo on koristi karticu.


IZJAVA O PRIKUPLJANJU I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA
Advent d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših Kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje Kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (newsletter). Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Advent d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.