Početna Recepti Glavna jela Krumpir-gulaš

Krumpir-gulaš

Sastojci

  • 1 glavica crvenog luka
  • 2-3 češnja češnjaka
  • 4-5 krumpira srednje veličine
  • 3-4 žlice Fašir-smjese
  • 1 žličica crvene slatke mljevene paprike
  • 1-2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica oštrog brašna
  • morska sol

Priprema

Luk očistite, isjeckajte i propirjajte. Krumpir ogulite, narežite na veće komade izrezane po dužini i dodajte na pirjani luk. Dodajte malo vode i kuhajte dok krumpir nije napola kuhan. Dodajte Fašir-smjesu i nasjeckani češnjak.
U čaši razmutite oštro brašno s vodom. Uz miješanje ga dodajte u gulaš i sve kuhajte još 10 minuta. Poslužite kao glavno jelo.

Komentari