- Finog je slatkastog okusa
- Izvrstan je dodatak pšeničnim i raženim brašnima (do 15%) u proizvodnji kruha i peciva
- Upotrebljava se i pri izradi kolača kao zamjena za jaja s obzirom da dobro povezuje sastojke
- Bogat izvor vlakana
- Zemlja podrijetla: Ukrajina
- Čuvati na suhom i hladnom
NUTRIJENTI |
100 g |
Energetska vrijednost |
1582 kJ
378 kcal |
Masti
od toga zasićene masne kiseline |
4,2 g
0,7 g |
Ugljiikohidrati
od toga šećeri |
72,9 g
0 g |
Vlakna |
8,5 g |
Bjelančevine |
11 g |
Sol |
0,01 g |
S obzirom da je prirodni proizvod navedene vrijednosti su prosječne i mogu varirati. Izvor: USDA National Nutrient Database for Standard Reference Release 28 slightly revised May, 2016
Dodaj novi komentar.
Trenutno nema komentara
Komentari