Početna O nama

O nama

Tvrtka ADVENT d.o.o posluje od 1993. g. i od prvih dana svog postojanja usmjerena je na područje distribucije zdrave hrane, kao jedne od prvih tvrtki na ovom području u Hrvatskoj.

Smatramo da je zdravlje najvažnija stvar u životu svakog pojedinca. Promoviramo zdravu prehranu jer ona ima vrlo važnu ulogu u očuvanju zdravog tijela i duha. Ulažemo značajna sredstva u promociju zdrave prehrane i edukaciju kupaca (trgovaca i krajnjih potrošača) kroz izdavanje praktičnih knjižica i edukativnih letaka o pripremi i važnosti zdrave hrane, snimanju video emisija i recepata, te promocijama i degustacijama diljem Hrvatske.

U posljednje vrijeme poseban smo naglasak stavili na razvoj asortimana s proizvodima iz ekološkog uzgoja te proizvodima bez glutena koje želimo ponuditi po pristupačnim cijenama. Kontinuirano pratimo razvoj tržišta zdrave hrane te donosimo nove proizvode.

VELEPRODAJA
Veleprodaja čini glavni segment našeg poslovanja. Ostvarili smo dugogodišnju suradnju sa specijaliziranim trgovinama zdrave hrane, marketima, trgovačkim lancima, hotelima, restoranima, pekarama, objektima brze prehrane i sl. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, slobodno nam se obratite s upitima putem e-maila [email protected] ili telefona 052 / 688 010, 688 210.