- Izmiksane, u tekućem obliku, grožđice se mogu nadodati umjesto šećera čak i u pripremi kruha, gdje predstavljaju odličnu sredinu za aktivnost kvasca, a kasnije daju kruhu ne samo specifičan okus, već i bogatstvo u vitaminima i mineralima.
- Izvor vlakana
- Zemlja podrijetla: Turska
- Čuvati na suhom i hladnom
NUTRIJENTI |
100 g |
Energetska vrijednost |
1525 kJ
299 kcal |
Masti
od toga zasićene masne kiseline |
0,5 g
0,06 g |
Ugljiikohidrati
od toga šećeri |
79,2 g
59,2 g |
Vlakna |
3,7 g |
Bjelančevine |
3,1 g |
Sol |
0,03 g |
S obzirom da je prirodni proizvod navedene vrijednosti su prosječne i mogu varirati. Izvor: USDA National Nutrient Database for Standard Reference Release 28 slightly revised May, 2016
Dodaj novi komentar.
Trenutno nema komentara
Komentari