Početna

Sastojci

5-15%: neionski surfaktant, <5% anionski surfaktankti, sapun, miris (limonen, CITRAL. Drugo: voda, alkohol denat, natrijev citrat, natrijev klorid, limunska kiselina.

Početna Proizvodi Prirodna higijena Higijena doma Deterdžent za pranje osjetljivog rublja 750ml Ecover

Deterdžent za pranje osjetljivog rublja 750ml Ecover

Šifra: M920031

Brand: Ecover

Kategorija: Higijena doma

20,90 kn | 2,77 €

Proizvod je rasprodan

Besplatna dostava iznad 299 kn | 39,68 €.
Rok isporuke 1-3 radna dana.

Deterdžent za pranje osjetljivog rublja s mirisom lopoča i medljike. Nježno brine o finim tkaninama i daje im predivan miris. Čuva mekoću i boju tkanine. Čuva okoliš. Pogodno i za osjetljivu kožu.

Uporaba: pokrenuti perilicu prema uputama proizvođača. Proizvod dodati u toplu vodu za ručno pranje. Uvijek provjerite upute za pranje odjeće. Proizvod ne nanositi izravno na odjeću. 
Bilo da se pere ručno ili strojno, ovaj delikatni deterdžent daje vuni i osjetljivim tkaninama dodatnu njegu koju zahtijevaju. U deterdžentu se koriste biljni i mineralni sastojci koji su učinkoviti i smanjuju onečišćenje okoliša. Proizvod je dermatološki ispitan na osjetljivoj koži.

Upozorenje: Uzrokuje iritaciju očiju. Držati izvan dohvata djece. Ukoliko dođe do kontakta s očima, isprati pažljivo s vodom nekoliko minuta. U slučaju nošenja kontaktnih leća ukloniti ih i oči ispirati vodom. Ako se iritacija i dalje nastavlja, potražiti liječničku pomoć. Ukoliko se potraži liječnička pomoć, dobro je imati proizvod sa sobom.
Zemlja porijekla: Belgija

* obvezno polje

Trenutno nema komentara

Komentari