- Priprema: šalicu bulgura namočiti u dvije šalice vruće malo posoljene vode. Pokriti i pustiti da stoji 20 min.
- Bogat izvor pšeničnih vlakana koja doprinose povećanju volumena stolice i ubrzanju crijevnog tranzita. Za navedeni učinak potrebno je dnevno konzumirati minimalno 10g pšeničnih vlakana odnosno oko 80-100g bulgura.
- Izvor bjelančevina
- Zemlja podrijetla: Turska
- Čuvati na suhom i hladnom
NUTRIJENTI |
100 g |
Energetska vrijednost |
1431 kJ
342 kcal |
Masti
od toga zasićene masne kiseline |
1,3 g
0,2 g |
Ugljiikohidrati
od toga šećeri |
75,9 g
0,4 g |
Vlakna |
12,5 g |
Bjelančevine |
12,3 g |
Sol |
0,18 g |
S obzirom da je prirodni proizvod navedene vrijednosti su prosječne i mogu varirati. Izvor: proizvođačka deklaracija.
Dodaj novi komentar.
Trenutno nema komentara
Komentari