Početna Blog Otvorenje EDEN bioshop

Otvorenje EDEN bioshop

U utorak, 22.3.2016. službeno smo otvorili novu trgovinu zdrave hrane - EDEN bioshop - u Zagrebu na adresi Ozaljska 67. Tamo ćete pronaći većinu proizvoda iz našeg asortimana te još mnogo drugih zdravih proizvoda.

Već dugi niz godina, kroz naše uspješno poslovanje, vodi nas moto Bolji život, boljom prehranom. Sa željom za proširenjem, unaprijeđenjem i daljnjim što kvalitetnijim promicanjem veganskog, vegetarijanskog i sportskog načina života otvorili smo našu prvu trgovinu u našem glavnom gradu Zagrebu, kako bi smo bili što bliže Vama - našim kupcima.

Trgovina EDEN bioshop nalazi se na adresi Ozaljska 67 i prostire se na 50 m2. U njoj možete pronaći većinu asortimana naših proizvoda koji se nalaze i na našoj web stranici, odnosno brendove Biorganic, Primavita i Vegevita te dodatne proizvode kojima možete obogatiti Vašu prehranu i time poboljšati kvalitetu svog života. U ponudi imamo bio kruh, veliki asortiman bezglutenskih proizvoda, uključujući i kruhove, čajeve i tinkture, hladni veganski program, te ekološka sredstava za čišćenje. Surađujemo s kvalitetnim i dobro poznatim dobavljačima, među kojima su Annapurna, Suban, Vegefino, Demetra, Matičnjak, Nevra, Kroasana, Pretti...

U našoj trgovini će Vas dočekati naše ljubazno osoblje koje će Vam pomoći u pronalasku željenih proizvoda. Uz degustacije i recepte, tjedno imamo akcije na određeni asortiman proizvoda.

Dobro nam došli!

* obvezno polje

Ukupno komentara do sada: 1
Zrinx
Odlično da ste konačno i u Zagrebu :-)

Komentari